Praktische info

WinterWelVaart stad Groningen
Vrijdag 15 december 12.00-00.00 uur (wintermarkt tot 22.00 uur)
Zaterdag 16 december 12.00-00.00 uur (wintermarkt tot 22.00 uur)
Zondag 17 december 12.00-18.00 uur (wintermarkt tot 18.00 uur)

Standhouders Wintermark
Heb je een leuke stand en wil je op de markt staan? wees er dan snel bij en schrijf je in via deze link.

Sponsoren en Vrijwilligers
WinterWelVaart is op zoek naar sponsoren en vrijwilligers. Bekijk hier ons unieke sponsoraanbod met uw logo en boodschap op het grote LED-scherm. Aanmelden als vrijwilliger kan via deze link.

Pers
Download hier de persmap met informatie en beeldmateriaal van WinterWelVaart. Voor aanvullende vragen, interviews en achtergronden neem contact op met: Marinus Pranger | marinus@winterwelvaart.nl | 06-24 707 150

Locatie WinterWelVaart
WinterWelVaart heeft in Groningen de Hoge-, Lage- en Kleine der A als evenemententerrein. Daarnaast is het Noordelijk Scheepvaartmuseum aan de Brugstraat een belangrijke locatie.

Bereikbaarheid
WinterWelVaart Groningen is uitstekend te bereiken met het OV. Vanaf het centraal station loop je via de Folkingestraat, Vismarkt en Brugstraat zo naar het A-kwartier. Je auto kun je ook dichtbij het terrein kwijt, bijvoorbeeld in parkeergarage Ossenmarkt of Westerhaven.

Mindervaliden zijn van harte welkom en kunnen volop genieten van de wintermarkt aan de kades van de Hoge en Lage der A en het programma in het Noordelijk Scheepvaartmuseum. De schepen zijn niet goed bereikbaar voor mindervaliden.

Overnachten
Tijdens WinterWelVaart is het mogelijk om aan boord van de schepen te overnachten (meer informatie bij de schippers) en ook bij Miss Blanche aan de Hoge der A.

Volg WinterWelVaart
www.WinterWelVaart.nl
Facebook.com/WinterWelVaart
Twitter: @WinterWelVaart