Video gemaakt door Companyvideos

jornholwerda
Theatrale luisterroute - Flarden uit het A-kwartier

Hoewel dit jaar alles anders loopt, bieden we je toch nog een passend alternatief: een theatrale luisterroute/wandeling die je met een uniek verhaal vol fantasie en historie door het historisch A-kwartier van Groningen leidt! De mythische meerminman aan de Hoge Der A, de urban jungle van Schele Greet in de Hoekstraat en de allesverwoestende handgranaat van de Stoeldraaierstraat. Je komt het allemaal tegen in deze theatrale wandeling ‘Flarden uit het A-kwartier’. Wandel je mee?

We willen je vragen rustig te lopen. Stapvoets, als het tikken van een oude klok. Vergeet niet om je heen te kijken naar de stad Groningen, een stad vol verhalen. De route is geschikt voor jong (vanaf 8 jaar) en oud. Dus ga er samen met het gezin, je neefje, nichtje, opa, oma of in je eentje erop uit! Iedereen kan de route volgen wanneer het maar uitkomt. De start is bij het anker aan het water, op de Kleine der A en duurt in totaal 50 minuten. Neem je (opgeladen) telefoon én oortjes/koptelefoon mee. Veel plezier!

De luisterroute wordt in samenwerking met Studio Tape ontwikkeld en kosteloos beschikbaar gesteld door Tapart. De route is tot 1 juni gratis te beluisteren via je mobiele telefoon. Klik daarvoor op de onderstaande button.

LET OP: voor het volgen van de route moet je toestemming geven om de geolocatie te gebruiken. En zet tijdens het wandelen je scherm NIET op schermvergrendeling.

Credits: Artistiek concept en uitvoering: Studio Tape | Muziek: Raimund Groß | Stem: Jan Roelofs

jornholwerda