Praktische info 2020

Winterwelvaart 2020

 update:

Na overleg met de gemeente en intern beraad is het nu definitief.
We komen met een alternatief programma met een open podium voor maximaal 160 zittende bezoekers. Verder komt er een luisterroute en geven we de bruine vloot zoveel mogelijk aandacht.
Helaas betekent dit dat er verder geen publieksactiviteiten georganiseerd gaan worden dit jaar.
Dus er is geen toegang tot de schepen , deze liggen er echter wel om ze aandacht te geven. Verder zal er geen wintermarkt komen en ook geen foodtrucks.
De nadruk zal liggen op een alternatieve leuke manier om aandacht te schenken aan de schepen en de mooie buurt waar normaal winterwelvaart gehouden wordt.
Dit jaar dus zonder grote aantallen publiek maar met een open podium waarvoor gereserveerd moet gaan worden

 

Pers
Download hier het persbericht van WinterWelVaart 2019in Zoutkamp – en hier voor die van Sappemeer 2019. Voor vragen, interviews en achtergronden neem contact op met: Harrie de Vries  | harrie@winterwelvaart.nl | 06-25186848

Sponsoren en Vrijwilligers
WinterWelVaart is op zoek naar sponsoren en vrijwilligers. Neem contact op via harrie@winterwelvaart.nl voor ons unieke sponsoraanbod. Aanmelden als vrijwilliger kan via vrijwilligers@winterwelvaart.nl.

Locatie WinterWelVaart in Groningen
WinterWelVaart heeft in Groningen de Hoge-, Lage- en Kleine der A als evenemententerrein. Ook in het Noordelijk Scheepvaartmuseum aan de Brugstraat zijn verschillende winterse activiteiten!

Bereikbaarheid
WinterWelVaart Groningen is uitstekend te bereiken per fiets, wandelend en met het OV. Vanaf het centraal station loop je via de Folkingestraat, Vismarkt en Brugstraat zo naar het A-kwartier. Je auto kun je ook dichtbij het terrein kwijt, bijvoorbeeld in parkeergarage Ossenmarkt of Westerhaven.

Mindervaliden zijn van harte welkom en kunnen volop genieten van de wintermarkt aan de kades van de Hoge-/Lage der A en de Kleine der A. De schepen en het Noordelijk Scheepvaartmuseum zijn helaas niet goed toegankelijk voor mindervaliden.

Volg WinterWelVaart
www.WinterWelVaart.nl
Facebook: WinterWelVaart
Twitter: @WinterWelVaart
Instagram: @WinterWelVaart

Let op!!!
Zoals het nu lijkt kunnen grote publiekstrekkers niet door gaan ivm veiligheid/gezondheid. Dus de markt zal waarschijnlijk niet door gaan
Uiterlijk 1 september volgt een definitief besluit over wat wel en wat niet mogelijk is