Christmas Carol Singers

Op zaterdag 22 december organiseert dirigente Ella van Osnabrugge de eendaagse workshop “Christmas Carol Singers”. Deze workshop is bedoeld voor enigszins ervaren koorzangers, die thuis hun partijen kunnen instuderen. Er wordt vierstemmig en a capella gezongen.

Op de dag van de workshop komen de zangers om 10.00 uur bij elkaar in het Kijk in ’t Jathuis en wordt er aan de stukken gewerkt. Doorgaans is het een heel gezellige, muzikale dag.

Aan het eind van de middag hult de groep zich in “Dickens’ kledij” en begeeft zich te voet naar het terrein van WinterWelVaart. Daar zullen de Christmas Carol Singers tussen 16.00 en 17.00 uur hun Carols op verschillende plekken ten gehore brengen.

Ella van Osnabrugge is vaste dirigent van vrouwenkoor Coro Con Capri in Groningen. In Vries leidt zij vrouwenkoor Essenza. Verder organiseert zij workshops en geeft zangles.

De workshop is vrijwel volgeboekt, alleen tenoren kunnen nog geplaatst worden. Opgave voor 25 november! Neem contact op: e.van.osnabrugge@home.nl

Locatie
Hoop Geleid Ons:
za 22 dec 16.00u
za 22 dec 16:40u
Turftorenstraat:
za 22 dec 16:20u