Stadskoraal – Milou Mignon

Milou is een pop-chansonnière met liedjes als eigentijdse muziekdoosjes. Op haar zevende verjaardag kreeg ze van haar vader een zoomrecorder, waar ze sindsdien liedjes en luisterverhalen mee opneemt. In het ruim van het schip Nicolaas Mulerius waan je je in haar slaapkamer, waar honderdvierendertig bootjes van papier liggen. En het worden er alsmaar meer. Vaar mee langs oesters, oude kompassen en geniet van de liedjes van Milou’s komende album Stadskoraal. Hier alvast haar eerste single ‘Bootje Van Papier’: https://spoti.fi/35BVezP

Origami oesters
Voor haar eerste lied ‘Bootje van Papier’ vouwde ze 200 bootjes met het publiek. Zondag is de release van haar single ‘Oester’. Alleen hoe vouw je een oester? Luisteraars die een papieren oester meebrengen krijgen een gratis downloadlink van het lied.

Voor de muziek van Stadskoraal werkte Milou samen met een groep buurtbewoners tussen 9 en 66 jaar die ze benoemde tot onderwaterkoor, ze samplede de vissen van Artis en gebruikte zelfs afval uit de grachten om muziek mee te maken. In februari 2020 komt het conceptalbum uit met een korte docu/animatiefilm.

Met muzikanten Jelle Visser (keys & vocals) en Kevin van Moorsel (gitaar & vocals).

SCHIP: NICOLAAS MULERIUS
ZONDAG: 13.30 / 15.30/ 17.30

meer info: miloumignon.com

spotify https://spoti.fi/35BVezP

itunes https://apple.co/33vq5My