Kijk hieronder of er een leuke functie voor je bij zit

 

Lijkt het je leuk om 1 van onderstaande functies te vervullen?

Mail naar Paul Steeneken 

Functies vrijwilligers Winterwelvaart 2023

Productie:

  • Bouwer/breker

Help mee met de op- en afbouw van het festival. Sjouwen, bouwen en zorgen dat alles op de goede plek staat!

  • Runner

Heb jij bakken met energie en hou je ervan om dingen rond te brengen? Dan is de functie van runner wat voor jou. In deze functie zorg je dat spullen op de goede plek terecht komen op het festivalterrein. Liefst met rijbewijs.

  • Informatiepunt 

We hebben ook mensen nodig voor het informatiepunt, die onze bezoekers kunnen helpen bij vragen of ze wegwijs kunnen maken in het festival. Als werkt bij het informatiepunt ben je dus eigenlijk het aanspreekpunt voor ons publiek en helpt hen een zo fijn mogelijke festivalervaring te geven. 

  • Verkeersbegeleiders

Wil je helpen het verkeer in- en om het festivalterrein in goede banen te leiden? Leuk! Wij betalen je cursus tot verkeersbegeleider.

  • Area Managers 

Als areamanager ben je verantwoordelijk voor de veiligheid en het aanzien van ons festivalterrein. Je bent bovendien aanspreekpunt voor publiek op het terrein. Jij zorgt dat mensen met vragen de goede kant op worden gestuurd. 

 Programmering/schepen:

  • Artiestenbegeleiding/locatiemanager schepen

Als artiestenbegeleiding/locatiemanager werk je samen met de rest van de crew op locatie om alles om de voorstelling soepel te laten verlopen. Je beantwoordt vragen van bezoekers, wijst ze naar hun plek en helpt met klaarzetten van de zaal. Ook hou je bijvoorbeeld rijvorming in de gaten, zodat iedereen en goed langs kan. Daarnaast zorg je dat artiesten alles hebben wat ze nodig hebben. Je zorgt er bovendien voor dat de schepen er netjes bijliggen voor het publiek.

 Markt:

  • Gastheer/gastvrouw

Als gastheer of gastvrouw verwelkom je aan het begin van de dag de kraamhouders en help je hen met installeren. Je zorgt er voor dat de standhouders op het juiste tijdstip afbreken. Dit in overleg met de area-managers. Je zorgt er gedurende de dag voor dat de markt er netjes bijligt.

  • Hospitality

Is je dienst later op de dag? dan verzorg je bijvoorbeeld koffie en thee-rondes bij voor de kraamhouders. Deze functie wordt gecombineerd met het uitserveren van lunch voor de vrijwilligers.

 

Lijkt het je leuk om 1 van bovenstaande functies te vervullen?

Mail dan naar paul@winterwelvaart.nl