UP North presenteert…Cissy Joan & Jamila

Aan boord van het schip Pelikaan zijn er twee UP NORTH producties te zien: ‘Level Up’ van Cissy Joan en ‘ALS EEN WIJF’ van Jamila. Up North is een Noordelijk interdisciplinair laboratorium voor jonge opkomende talentvolle cultuurmakers in de Urban- popcultuur. Deze producties komen tot stand bij de productiehuizen van Up North, Garage TDI, Urban House Groningen en Popfabryk. www.upnorth-lab.nl

Jamila – ALS EEN WIJF
Jamila sleurt je in ALS EEN WIJF mee in bravoure, kwetsbaarheid, humor en charisma. Ze zingt, mompelt en rapt op stevige beats over hoe je nou eigenlijk vrouw, maar bovenal mens moet zijn. Niemand weet hoe het ‘moet’, en we worstelen allemaal met dezelfde dingen. We zijn allemaal maar sukkels. Alles komt goed en gaat mis.

Zaterdag 17.00 / 20.30 / 22.30
Zondag 14.30 / 16.30

Cissy Joan – Level UP

‘Terug- en vooruitblik van een ambitieuze jonge vrouw. Ze struikelde over beren op de weg, maakte er teddyberen van, knuffelde ze en zette door.’ Cissy vertelt in ‘Level Up’ een autobiografisch, maar in grote lijnen voor velen herkenbaar, verhaal van hoe ze als klein ambitieus meisje was en haar toekomst voor zich zag en hoe ze naarmate ze ouder werd, werd geleid door enkele gebeurtenissen in haar leven. Ze komt er achter dat ze eigenlijk, nu als jongvolwassen vrouw (1985), is geworden wie ze was, maar niet op de manier dat ze dacht dat ze dat zou worden. 

Zaterdag 16.00 / 19.30 / 21.30
Zondag 15.30 / 17.30

Nog een UP NORTH productie zien? Op het schip WIllem Jacob speelt Het Kanaal ‘GEMAAL’! 

SCHIP: PELIKAAN