Lijkt het je leuk om een van onderstaande functies te vervullen?

Vul dan hier ons aanmeldformulier in

Functies vrijwilligers Winterwelvaart 2023

Horeca

We zoeken ook vrijwilligers achter de bar. Zowel bij de normale bars als bij de glühweinbar. Je neemt bestellingen op, tapt biertjes, schenkt drankjes in en geeft ze uit.


Productie

Kademeester

Als kademeester ben je verantwoordelijk voor de veiligheid en het aanzien van ons festivalterrein. Je bent bovendien aanspreekpunt voor publiek op het terrein. Jij zorgt dat mensen met vragen de goede kant op worden gestuurd.

Bouwer

Help mee met de op- en afbouw van het festival. Sjouwen, bouwen en zorgen dat alles op de goede plek staat! In deze functie ben je vooral nodig in de dagen voor en na het festival. 

Runner

Heb jij bakken met energie en hou je ervan om dingen rond te brengen? Dan is de functie van runner wat voor jou. In deze functie zorg je dat spullen op de goede plek terecht komen op het festivalterrein. Liefst met rijbewijs.

Verkeersbegeleiding

Wil je helpen het verkeer in- en om het festivalterrein in goede banen te leiden? Leuk! Wij betalen je cursus tot verkeersbegeleider.

Markt

Medewerker informatiepunt

We hebben ook mensen nodig voor het informatiepunt, die onze bezoekers kunnen helpen bij vragen of ze wegwijs kunnen maken in het festival. Als je werkt bij het informatiepunt ben je dus eigenlijk het aanspreekpunt voor ons publiek en help je hen een zo fijn mogelijke festivalervaring te geven.

Gastheer/gastvrouw

Als gastheer of gastvrouw verwelkom je de kraamhouders aan het begin van de dag en help je hen met installeren. ‘s Avonds zorg je ervoor dat de standhouders op het juiste tijdstip afbreken, dit in overleg met de Kademeesters. Je zorgt er gedurende de dag voor dat de markt er netjes bijligt. Overdag zetten we je in voor allerhande werkzaamheden op de markt, waaronder het rondbrengen van koffie en thee.

Crewbalie en catering

Als medewerker crewbalie en crewcatering beman je de crewbalie, waar alle vrijwilligers zich melden voor hun dienst start. Als een vrijwilliger niet komt, of later komt, meld je dit bij de juiste persoon. Ook help je in de crewcatering, bijvoorbeeld bij het uitserveren van lunch en diner voor crew en vrijwilligers. 

Programmering

Locatiemanager

Als artiestenbegeleiding/locatiemanager werk je samen met de rest van de crew op locatie om alles om de voorstelling soepel te laten verlopen. Je beantwoordt vragen van bezoekers, wijst ze naar hun plek en helpt met klaarzetten van de zaal. Ook hou je bijvoorbeeld rijvorming in de gaten, zodat iedereen en goed langs kan. Daarnaast zorg je dat artiesten alles hebben wat ze nodig hebben. Je zorgt er bovendien voor dat de schepen er netjes bijliggen voor het publiek.

Publieksbegeleiding

Je ondersteunt de locatiemanager met allerhande klusjes, of staat bij een activiteit/programma (bijvoorbeeld mastklimmen).

 

Lijkt het je leuk om een van bovenstaande functies te vervullen?

Vul dan hier ons aanmeldformulier in